Eigen werk

Sinds 2017 heb ik mij gestort op een nieuwe passie:fotografie! Ik hou ervan om lange wandeltochten in de natuur te maken, soms met onze hond. Af en toe nam ik mijn fototoestel mee om leuke foto’s te maken van de natuur. In ons dorp startte een fotocursus en ben enthousiast lid geworden. Hierdoor ben ik nog meer en anders naar de prachtige natuur gaan kijken. Langzaamaan merkte ik dat vooral de macrofotografie, dieren en natuurfotografie mij erg aanspraken. Mijn oude camera heb ik ingeruild voor een nieuwe inclusief lenzen gericht op macro- en natuurfotografie.

Ik vind het heerlijk om een lange wandeling in onze prachtige omgeving (Drenthe) te maken en de bijzondere dingen die ik tegen kom te fotograferen. Daarnaast zijn wij geregeld te vinden in het prachtige berglandschap van Oostenrijk waar ik ook vele ‘ontdekkingstochten’ maak!

Steeds vaker krijg ik de vraag of mijn foto’s ook als afdruk op bijv. canvas beschikbaar zijn. Om aan deze vraag te voldoen heb ik mijn webshop in landelijke wanddecoratie aangevuld met ‘werk van mijzelf’. Het is een kleine greep uit mijn foto’s, dus mocht je iets specifieks zoeken wat hier niet bij staat, laat het me dan even weten.