Gepost op

Geef een cadeaubon cadeau!

Geef een cadeaubon cadeau!

Met het oog op de komende feestdagen hebben we een nieuw product aan onze webshop toegevoegd: de Cadeaubon. Wil je graag iemand blij maken met 1 van onze producten, maar vind je het lastig om die keuze voor de desbetreffende persoon te maken? Dan is een cadeaubon ideaal! Deze is inwisselbaar tot een jaar na afgifte datum en kan gebruikt worden voor alle artikelen uit onze webshop. Je kunt kiezen uit 10 euro, 25 euro en 50 euro. Heb je toch liever een ander bedrag of een gepersonaliseerde cadeaubon? Neem dan contact met op ons, dan maken we deze op maat voor je!

Cadeaubon 25 euro

 

Gepost op

Populaire Shabby doeken: wij hebben ze!

Shabby doeken

Een echte ‘farmstyle’ creeër je met de shabby doeken, we hebben ze in off white linnen en naturel linnen in de afmetingen 45x45cm. De off white linnen zijn verkrijgbaar met opdruk: geit/hertje/ram en de naturel linnen met opdruk:geit/haan/kip/ram/eekhoorn en konijn. De mogelijkheden zijn eindeloos, combineer ze bijv. met de kalligrafiekwasten, gedrapeerd over een houten trog of etagiere en ook de dienbladen op voet lenen zich hier natuurlijk ook super voor! Voeg waxinelichtjes, besjes, takjes of bijv. kleine flesjes toe voor een leuk landelijk effect.

Shabby doek ram witShabby doek eekhoornShabby doek haanShabby doek geit witShabby doek geit bruinShabby doek konijn bruinhabby doek ram bruinShabby doek kip bruinShabby doek hertje wit
Gepost op

Nieuwe hanglampen zijn binnen!

Hallo allemaal,

Sinds enige tijd was ik op zoek naar een uitbreiding in het assortiment betreffende de hanglampen.

Een combinatie van landelijk en industrieel had de voorkeur en die heb ik nu gevonden bij het merk Light & Living.

De industriële lampen zijn vooral groot, stevig en grof met een duidelijke aanwezigheid van glas, metaal, beton en/of hout. Ruwe onafgewerkte elementen geven je interieur een industrieel en stoer effect.

De landelijke lampen vormen vooral een combinatie van (mango)hout en metaal in prachtige kleuren als vintage green en cement grijs.

Laat je verassen in onze webshop door deze prachtige stoere lampen. We hebben ze in vele kleuren en maten dus mocht je niet precies kunnen vinden wat je zoekt laat het ons weten dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.

Met vriendelijke groet,

Mountains & More

 

Gepost op

Brettljause!

Brettljause Oostenrijk

Hoi!

Ook ik was na een druk jaar toe aan vakantie! En waar kun je beter tot rust komen dan in de gezonde berglucht met prachtige vergezichten! Dit jaar werd het Tirol, een heerlijk authentiek hotel met halfpension…vooral de traditionele gerechten smaakten weer heerlijk! De lunch heb ik vooral veel doorgebracht bij de prachtige almhüttes en mijn favoriet was zeker de Brettljause. Een Brettljause bestaat uit heerlijke streekproducten zoals in dit geval: diverse soorten Tiroolse vleeswaren, kaassoorten en vaak wat mierikswortel, rauwkost, augurken etc. Meestal geserveerd met zuurdezem of brood uit de desbetreffende streek. Dit alles werd uitgestald op mooie houten planken! Dat gaf inspiratie! En daarom zijn vanaf heden deze prachtige planken ook verkrijgbaar bij Mountains & More. Voor nog meer inspiratie zijn er leuke boeken bij te bestellen (klik hier)! Guten Appetit!

P.S. daarnaast heb ik wat betreft de webshop niet stilgezeten, deze is behoorlijk verbeterd en veel producten zijn weer toegevoegd..hierover binnenkort meer..

Groetjes: Karin