Verzenden

Verzenden

Wij leveren alle producten zoveel mogelijk uit voorraad, mocht een product plotseling een langere levertijd hebben dan zal dit tijdig worden aangegeven per e-mail of telefonisch, mits dit niet in de webshop is vermeld. U hebt ten alle tijde het recht uw bestelling te annuleren.

Zodra u uw bestelling geplaatst heeft en wij uw betaling ontvangen hebben, zullen wij deze gereed maken voor verzending, dit is vrijwel altijd binnen 48 uur. Plaatst u uw bestelling op een werkdag voor 12:00 en kiest u voor betaling via iDeal? Dan kunt er vanuit gaan dat u uw bestelling binnen 2 à 3 werkdagen in huis heeft.(mits anders aangegeven)

Wij versturen al onze pakketten met PostNL. Deze levert van dinsdag t/m zaterdag uw pakketjes netjes af. PostNL bezorgt helaas niet meer op maandag, uw bestelling van het weekend zal dus op dinsdag geleverd worden. De verzendkosten bedragen € 5,95. Bij uw bestelling boven de €75,- zijn de verzendkosten gratis.

Levertijden buiten Nederland:
2 a 3 werkdagen
Duitsland, Belgie, Luxemburg, Oostenrijk, Frankrijk, Engeland, Zweden, Denemarken
2 a 8 werkdagen
Overige Europese landen
5 werkdagen en meer
Rest van de wereld
Op deze pagina staat een aantal veel voorkomende bestemmingen met de bijbehorende indicatieve overkomstduur. De overkomstduur hangt af van het land van bestemming en bij bepaalde partijenpostproducten ook van het gekozen servicekader. Lokale feestdagen kunnen de overkomstduur beïnvloeden. Door de afhandeling bij de douane in het land van bestemming kan uw poststuk vertraging oplopen.
Verzendkosten
Europese Unie (EU)
Gratis verzending binnen de Europese Unie (EU)
Buiten de Europese Unie (EU) maar binnen Europa (Export)
Vanaf 14,95 Euro tot 2kg, en extra kosten voor elke extra kilo
Wereldwijde verzending buiten Europa (Export)
Vanaf 19,95 Euro tot 2kg, plus extra kosten voor elke extra kilo.
Extra verzendkosten worden toegevoegd na een bestelling.
Om redenen van het milieu, hergebruiken wij verpakkingsmaterialen. Het kan voorkomen dat uw product in een hergebruikte doos wordt geleverd, met labels welke niet aan Mountains & More relateren.

Betalen

U kunt bij uw bestelling betalen op de volgende wijze:

  • iDeal
  • PayPal
  • Vooraf overmaken
  • Betalen bij afhalen

Bij iDeal wordt er een beveiligde verbinding met uw bank opgezet. Indien u kiest voor vooraf overmaken, ontvangt u een bevestiging met de betalingsgegevens. U dient deze dan binnen 5 werkdagen te voldoen. Zodra de betaling ontvangen is, wordt de zending gereed gemaakt.

 

Beschadigingen

Bestelling beschadigd aangekomen? Wanneer u aan de buitenkant van het pakket al een beschadiging kunt zien, neem het product dan niet aan en vraag dan aan de bezorger om hier meteen melding van te maken.

Wanneer u het product al hebt aangenomen en er later achter komt dat de verpakking beschadigd is, controleer dan of er een defect aan het product is. Als dat het geval is, neem dan zo snel mogelijk na constatering contact met ons op, bij voorkeur via de mail of sms en stuur evt. foto’s van de beschadiging mee. We laten u dan zo snel mogelijk weten of we het product kunnen vervangen of het op een andere manier kan worden opgelost.

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurd waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constantering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Klachtenregeling

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@mountainsmore.com. Leidt dit niet tot een oplossing dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op: http://ec.europa.eu/ods. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Team Mountains & More